Leerkracht of leerling ziet een tegel in MOO niet? Site-cookies verwijderen

Gewijzigd op Mon, 22 Jan 2024 om 11:39 AM

Het komt helaas wel eens voor dat een leerkracht of leerling een tegel in MOO niet ziet.
Met de volgende stappen worden de "site-cookies" verwijderd.

1. Open Google Chrome en navigeer naar de knop naast de URL balk:

Let op! Dit icoontje kan ook een slot zijn.

2. Selecteer vervolgens: Cookies en sitegegevens

3. Daarna kun je klikken op: Sitegegevens op het apparaat beheren

4. Verwijder alles in het lijstje door op het prullenbakje te klikken en klik daarna op Klaar:

5. Laadt de pagina opnieuw in en de ontbrekende tegels zouden zichtbaar moeten zijn.