Teams - Aanmelden en installeren

Gewijzigd op Thu, 26 Mar 2020 om 11:34 AM

Zich aanmelden bij Teams

Er zijn 2 versies van Teams, een websversie en applicatie. De applicatie dient echter wel geinstalleerd te zijn op je computer. Dit kun je controleren:
  • Klik in Windows op Start Selectie via keuzebesturingselementen mogelijk maken > Microsoft Corporation > Microsoft Teams.

• Als u een Mac gebruikt gaat u naar de map Programma’s en klikt u op Microsoft Teams.

Installeren

Indien u Teams wilt installeren zijn er 2 keuze mogelijkheden

Optie 1 Automatische versiekeuze

Ga op het web naar https://teams.microsoft.com en meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord voor office365. Hierna kunt u de Desktopapplicatie downloaden en installeren.

Optie 2 Handmatige versiekeuze

Wilt u toch zelf een keuze maken kan dit ook via: https://teams.microsoft.com/downloads

Aanmelden

1. Start Microsoft Teams.

• Klik in Windows op Start Selectie via keuzebesturingselementen mogelijk maken > Microsoft Corporation > Microsoft Teams.

• Als u een Mac gebruikt gaat u naar de map Programma’s en klikt u op Microsoft Teams.

• Ga op het web naar https://teams.microsoft.com.

2. Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Office 365.