Office opnieuw aanmelden en werk of school account verwijderen.

Gewijzigd op Fri, 21 Apr 2023 om 04:02 PM

Als eerste gaan we alle office applicaties afmelden. Dit doen we doen alles te sluiten en daarna Word te openen.

Kies Bestand

Vervolgens account en dan afmelden

Mochten er nog meer accounts zijn dan kun je deze ook afmelden.

Hierna gaan we ook controleren of de Toegang voor werk of school nog actief is.

Werk- of schoolaccount toevoegen in de app Instellingen

Als uw account niet wordt weergegeven in de app Instellingen , doorloopt u opnieuw de installatiestappen in de app Instellingen.

1. Open de app Instellingen .
  2. Selecteer Accounts.
    • Windows 10 (versie 1607 en hoger) en Windows 11: Selecteer Toegang tot werk of school.
  3. Controleer uw account of deze aanwezig is en verbreek de verbinding. Indien je account zichtbaar is en deze knop niet klik dan even op het pijltje achter het account.
  4.  Als deze niet wordt weergegeven, selecteert u de knop Verbinden met het plusteken om het toe te voegen.
  5. Meld u aan met uw werk- of schoolreferenties.
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verbinding te voltooien. (mocht u een error over TPM krijgen mag u deze negeren)
  7. Wanneer u klaar bent, wordt uw account toegevoegd als een verbinding. U hebt toegang tot alle resources die uw organisatie beschikbaar stelt.
  8. Hierna zullen de applicaties weer moeten werken zoals voorheen.