Automatische antwoorden (was Afwezigheidsassistent) Outlook Web App

Gewijzigd op Mon, 16 Mar 2020 om 03:34 PM

Gebruik automatische antwoorden in Outlook Web App wanneer u personen die u een e-mail sturen, wilt laten weten dat ze niet direct een reactie zullen krijgen. Wanneer u automatische antwoorden hebt inschakeld, worden deze één keer naar elke afzender verzonden.

Zie Automatisch afwezigheidsberichten verzenden vanuit Outlook voor informatie over het instellen van automatische antwoorden in de bureaubladversie van Outlook --> KLIK HIER

Een automatisch antwoord instellen

U kunt automatische antwoorden inschakelen, uitschakelen of wijzigen.

1. In een webbrowser moet u zich aanmelden bij Outlook Web App via de URL die u hebt gekregen van de e-mailbeheerder van uw organisatie. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer Aanmelden.

2. Ga naar Instellingen Stappen voor het wijzigen van tags > Automatische antwoorden instellen.

Of

Kies Instellingen Stappen voor het wijzigen van tags > Opties > E-mail organiseren > Automatische antwoorden.

Raadpleeg de volgende informatie bij het instellen van uw automatische antwoord.

Instelling

Omschrijving

Geen automatische antwoorden verzenden

Selecteer deze optie om Automatische antwoorden uit te schakelen.

Automatische antwoorden verzenden

Selecteer deze optie om Automatische antwoorden in te schakelen.

Antwoorden alleen tijdens deze periode verzenden

Schakel dit selectievakje in en stel een begintijd en eindtijd om te bepalen wanneer de automatische antwoorden moeten worden verzonden. Als u geen periode instelt, blijft uw automatische antwoord op staan totdat u deze optie uitschakelt. Wordt u gevraagd dat uw automatische antwoorden telkens wanneer die u zich aanmeldt bij uw postvak zijn ingeschakeld.

Eén antwoord met het volgende bericht naar iedere afzender binnen mijn organisatie verzenden

Gebruik het tekstvak om een bericht te schrijven dat alleen wordt verstuurd naar afzenders binnen uw organisatie. Deze optie is mogelijk niet beschikbaar.

Automatische antwoorden verzenden naar afzenders buiten mijn organisatie

Schakel dit selectievakje in als u automatische antwoorden wilt sturen naar afzenders buiten uw organisatie.

Als u het selectievakje inschakelt om automatische antwoorden aan personen buiten uw organisatie te verzenden, worden twee andere opties beschikbaar. Kies een van de volgende opties:

• Antwoorden alleen naar afzenders in mijn lijst met contactpersonen verzenden

Selecteer deze optie om alleen automatische antwoorden te sturen naar afzenders die in uw lijst met contactpersonen staan. Andere afzenders krijgen dan geen automatisch antwoord.

• Alle externe afzenders beantwoorden

Selecteer deze optie om een antwoord te sturen naar alle afzenders buiten uw organisatie.

Eén antwoord met het volgende bericht naar iedere afzender buiten mijn organisatie verzenden

Als u Alle externe afzenders beantwoorden selecteert, typt u in het tekstvak het antwoord dat u wilt versturen.