Office365 wachtwoord wijzigen

Gewijzigd op Thu, 08 Dec 2022 om 02:59 PM

Wachtwoord wijzigen

Indien u reeds een wachtwoord heeft en deze wilt wijzigen dan kan dat op de volgende manier.

Zodra u ingelogd bent in office365 kunt u rechtsboven op uw profiel foto klikken (indien er geen foto is ingesteld de letters) en vervolgens op à Mijn account.

Klik aan de linkerzijde op à Wachtwoord

Hierna krijgt u een scherm waarin u uw wachtwoord kan wijzigen. Vergeet niet dat uw computer, telefoon, tablet enof andere apparaten waarop uw mail ingesteld is een melding gaat geven met het verzoek om uw nieuwe wachtwoord in te voeren.