Wat zijn widgets?

Gewijzigd op Tue, 20 Feb 2024 om 10:53 AM

In Startportaal kan je widgets toevoegen aan je startpagina. Een widget geeft in één oogopslag informatie van een ander programma zonder dat je Startportaal hoeft te verlaten. Er zijn onder andere widgets voor de absenties en tijdlijn van Klasbord Ouderapp, er is een widget waarin je kan zien welke leerlingen online zijn in Schermcontrole, er is een widget waarin je notities kan maken en er zijn widgets voor je planning, notities en resultaten uit Momento.

Je kan zelf kiezen welke widgets je op je startpagina wil zien.

• open de sidebar met het oranje plusje aan de rechterkant.
  • Kies voor het tabblad Widgets.
  • Vink de widgets die je op je startpagina wil zien aan.

Net als bij programma's kan je alleen widgets toevoegen op je startpagina die door een ICT-coördinator aan jouw account zijn toegewezen. Mis je een widget? Vraag of de ICT-coördinator deze in de Schoolbibliotheek aan jouw account wil toewijzen.