Xink handtekening toewijzen aan individuele gebruikers

Gewijzigd op Tue, 17 May 2022 om 11:05 AM

Klik in het Employees op de specifieke gebruiker waaraan je de handtekening(en) wil toewijzen

• Als je de optie Default selecteert overschrijft dit de company default instellingen en regel instellingen.
  • Waneneer je voor de optie Reply/Forward kiest worden de default instellingen en regel instellingen voor het beantwoorden en forwarden van mails
  • Als je Optioneel niet selecteert, krijgt de gebruiker optionele e-mailhandtekeningen van de groepsinstellingen of de standaardinstellingen van het bedrijf.

In het Employees(medewerkers) menu kan je zien welke instellingen worden toegepast bij de gebruikers