Geschiedenis wissen

Gewijzigd op Thu, 08 Dec 2022 om 03:49 PM

Om je geschiedenis te verwijderen opent u uw Chrome.

Klik binnen Chrome, rechtsboven in het venster op de 3 puntjes.

Ga nu naar "Geschiedenis"

Er is nu een nieuw venster geopend, klik hier op "Browsegegevens wissen"

U word nu doorverwezen naar een ander tabblad. Hier kunt u aangeven wat u wilt wissen en vanaf welke periode. Selecteer vervolgens de gewenste periode en klik vervolgens op "Gegevens wissen". Uw geschiedenis is verwijderd.