Privé browser - Ingonitomodus

Gewijzigd op Fri, 07 Feb 2020 om 02:07 PM

Als je niet wilt dat Google Chrome je activiteit onthoudt, kun je privé browsen op internet in de incognitomodus.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en dan Nieuw incognitovenster.
  3. Er wordt een nieuw venster geopend. Controleer of het incognitopictogram Incognito in de bovenhoek wordt weergegeven.

Je kunt ook een sneltoets gebruiken om een incognitovenster te openen:

• Windows, Linux of Chrome OS: druk op Ctrl + Shift + n.
  • Mac: druk op ⌘ + Shift + n.

Je kunt schakelen tussen incognitovensters en gewone Chrome-vensters. Je browst alleen privé wanneer je een incognitovenster gebruikt.